Летни предложения за видеорегистратори

Всички знаем, че ляотото е за разходки, почивки и обиколки на забележителности.

Повечето от нас го правят с кола и точно за тях е предложението ни за видеорегистратори на популярната марка HiKVision.
Ще представим няколко модела, които можете да закупите от нас по обичайния начин – като ни се обадите за да поръчате. За сега започваме с тези двата, а в следващите дни ще добавим още два.
Това е модел AE-DC2018-K2, който записва клиповете във FULL HD разделителна способност (1920х1080), оборудван е със 2мп сензор със 122 градуса зрително поле. Поддържа uSD карта памет до 128GB обем, има вградени микрофон и говорител. Цената на HiKVision AE-DC2018-K2 при нас е само 119лв. с вкл. ДДС и 24м. гараниця.

 

 

 

 

 

 

 

Другият модел, който бихме искали да представим включва и IPS диспле, WiFi точка за достъп, достъп чрез умен телефон – наблюдение в реално време или на записите. Тази камера е толкова умна, че дори разпознава някои команди, има асистент за шофиране (промяна в светлините на светофара, смяна на лентата, разпознаване на ограниченията и на тръгващата кола пред нас. Този модел на HikVision e AE-DC5313-C6PRO, записва до 1600p видео, поддържа до 256GB карта памет, може би пропуснахме наличния GPS модул, който позволява следенето на скоростта, както и последващо преглеждане на изминатия маршрут. Моделът HikVision AE-DC5313-C6PRO ще Ви струва само 279лв., но за сметка на това пристига с всички изброени бонуси. Цената отново е с включен ДДС и да, пак предлагаме цели 24м. гаранция.